Jouw verhaal in een boek

Elk mens is bijzonder. Elk mens heeft een verhaal.
Een verhaal dat het verdient te worden opgeschreven. Een verhaal dat het verdient te worden bewaard.
Met “jouwverhaalineenboek” leg ik de verhalen vast van gewone, bijzondere mensen. Jouw verhaal!

Jouw verhaal in een boek
Hoe vaak hoor je mensen zeggen: “Daar kan ik wel een boek over schrijven?!”. En dat is precies wat ik doe! Ik maak een boek over jouw leven of dat van jouw dierbare. Aan de hand van interviews met de hoofdpersoon en mensen in haar of zijn omgeving, schrijf ik het verhaal. Alles is mogelijk, van een kleine biografie tot een volledig uitgebreid levensverhaal. Samen kijken we wat het best past.
Het kan natuurlijk ook zijn dat de hoofdpersoon van het verhaal niet meer in leven is, dan baseren we het boek op de informatie van mensen uit het sociale en/of zakelijke netwerk van de hoofdpersoon.

Werkwijze en prijzen
Wil je een beeld hebben van de mogelijkheden? Kijk dan hier. Op deze pagina heb ik wat voorbeelden verder uitgewerkt.
Ook beschrijf ik hoe ik het schrijven van jouw verhaal in een boek, aanpak.
Zo weet je wat er in de prijs zit en wat je kunt verwachten als we samen aan de slag gaan.